562 poze   47113 vizite

1 PRODUSELE NOASTRE BIO DIN LAPTE DE CAPRA SI ALTELE

Alena Goat Dairy produce din ferma proprie urmatoarele:
1) Chefir din lapte de capra
Chefirul este cel mai vechi lapte fermentat cunoscut de omenire. Numele său provine de la cuvantul din limba turcă - Keyif, ceea ce înseamnă "senzatie plăcută", aceasta datorita senzatiei de bine si de sanatate pe care o provoaca consumul acestuia. Acesta a fost initial produs în muntii Caucaz si se spune că, consumul de Chefir este responsabil pentru longevitatea nativilor din această regiune. Chefirul este, de asemenea, cunoscut pentru proprietătile sale speciale pe care nu o sa le enumar aici, dar pe care le gasiti foarte usor daca dati un search pe Google.

Chefirul nostru este un produs 100% natural si BIO, este facut din lapte de capra alpina franceza fermentat cu cultura de ciuperca tibetana. Nu contine niciun fel de conservanti, coloranti sau alte chimicale, ca produsele pe care le gasiti in magazine. Chefirul se pastreaza la temperaturi intre 2 - 8 grade Celsius si are un termen de valabilitate de 20 zile.

2) Lapte proaspat de capra
se pastreaza la temperaturi intre 2 - 8 grade Celsius si are un termen de valabilitate de 8 zile.

In legatura cu laptele proaspat de capra, acesta nu cred ca mai are nevoie de nici o descriere in plus. Toata lumea cunoaste efectele sale benefice asupra sanatatii noastre.

Pentru comenzi in Bistrita va rog sa sunati la tel : 0754041606
Chefir BIO din lapte de capra Alpina franceza
Chefir BIO din lapte de capra Alpina franceza
crema de zahar ars cu lapte de capra Alpina franceza si oua de la gainile noastre
crema de zahar ars cu lapte de capra Alpina franceza si oua de la gainile noastre
papanasi cu lapte de capra si oua de la noi din curte; Copiii adora acest desert!
papanasi cu lapte de capra si oua de la noi din curte
prajitura cu mere si oua de casa
prajitura cu mere si oua de casa
Mozarella proaspata
Mozarella proaspata
branza proaspata de capra alpina franceza
branza proaspata de capra alpina franceza
tort crema de zahar ars cu lapte de capra si oua de casa
tort crema de zahar ars cu lapte de capra si oua de casa
cascaval de capra 2014
cascaval de capra 2014
cascaval de capra 550 gr
cascaval de capra 550 gr
telemea de capra
telemea de capra
telemea de capra alpina franceza
telemea de capra alpina franceza

Comentarii album • 27
bundu 5 iulie 2014  
sa le consumi si cu ochii
Raportează
loredanacodrut 23 iulie 2014  
asa este, sunt un deliciu!
Raportează
bundu 24 iulie 2014  
sa nu uitati de inele pe 2015
Raportează
leonte 5 iunie 2014  
succes
Raportează
loredanacodrut 22 iunie 2014  
multumesc!
Raportează
BodeaRey91 4 iunie 2014  
Felicitari, succes!
Raportează
loredanacodrut 5 iunie 2014  
multumesc, la fel va doresc!
Raportează
catalinagospodina 25 noiembrie 2013  
Mmm, apetisant; succes si spor in continuare.
Raportează
loredanacodrut 4 iunie 2014  
multumim!
Raportează
NicoPrelipcean 25 noiembrie 2013  
mozzarela se poate face doar cu lapte de capra?
Raportează
loredanacodrut 4 decembrie 2013  
mozarella se poate face din orice fel de lapte
Raportează
mara94 16 august 2013  
felicitari! faci lucruri minunate.
Raportează
loredanacodrut 23 septembrie 2013  
multumesc!
Raportează
ANDRIESPETRU 22 iulie 2013  
foarte frumoase preparate
Raportează
loredanacodrut 23 septembrie 2013  
multumesc!
Raportează
costeldeladorna 21 aprilie 2013  
Trebuie sa fie un deliciu sa mananci asa ceva.
Raportează
c4rment 31 martie 2013  
Mmm!Felicitari Loredana!
Raportează
arpik 24 martie 2013  
De vanzare tobosari germani,voiajori albastri albi rosiatici , si un mascul de voltat
Raportează
NicoPrelipcean 5 martie 2013  
Mozarella este din lapte de capra?s-au amestec cu lapte de vaca?
Raportează
loredanacodrut 8 martie 2013  
amestec cu lapte de vaca, deocamdata... mai incolo cand vom avem lapte de la toate caprele o sa fac si mozarella din 100% lapte de capra :)
Raportează
muntianu 31 decembrie 2012  
Deastfel unde se poate face rost de astfel de ciuperca? Cum se face chefirul?
Raportează
loredanacodrut 2 ianuarie 2013  
buna, noi am primit-o de la niste prieteni, dar cred ca trebuie sa se gaseasca si in comert. Intrebati la prieteni, poate are cineva prin zona dvs.
Raportează
bundu 28 decembrie 2012  
am baut si eu, este foarte bun
Raportează
loredanacodrut 28 decembrie 2012  
pentru a avea a viata longeviva nu este de ajuns sa spuneti am baut, ci trebue sa il consumati in fiecare zi de acum inainte. Daca vreti sa va abonati la noi pentru chefir va rog sa imi spuneti, cred ca mai avem loc pentru inca o persoana :)
Raportează
bundu 29 decembrie 2012  
eu consum chefir facut de ciupercile mele cu lapte de vaca (de la sursa). Daca laptele nu-i bun, ciupercile nu fac chefirul. Am ciuperci de vreo zece ani si tot dau si la altii, arata ca si conopida cand o maruntesti.
Raportează
loredanacodrut 29 decembrie 2012  
atunci e bine, daca aveti ciupercile dvs. Si noi la fel facem chefir cu aceeasi ciuperca proprie si cu lapte de capra.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.